logo96-svart.jpg
Hem Lagerförsäljning Vad gör vi Referensprojekt Företaget Kontakt

   BF-panelBF_panel-1.jpg

Vi monterar tak- och väggpanel i trä från Gustafs. Den s k BF-panelen är en trägipsskiva; en kombination av en gipsskiva och en spånplatta av trä. Gipsskivans goda egenskaper vad gäller akustik, brandmotstånd och stabilitet förenas med träspånskivans styrka vad gäller bearbetning. Jämfört med vanliga träskivor ger trägipsskivan bättre stabilitet vid fukt och temperaturförändringar.

Trägipsskivan förses med en massiv kantlist innan den slutligen överfaneras. Inget skivmaterial syns och intrycket blir en massiv träskiva. BF-panelen är en robust konstruktion. Faneret får bra fäste med förankring i kanten.
Gustafs BF-panel ger inomhusmiljöer en tidlöst estetisk trädesign. Den skänker hörsalar, presentationsrum, flygplatser och andra offentliga miljöer en exklusiv prägel som står sig år efter år. Enbart äkta trä används i Gustafs paneler, vilket ger stilfulla och högkvalitativa miljöer.

Träpanel i tak och vägg används för att skapa både en estetisk dimension och rätt akustik. Gustafs paneler ger möjlighet att påverka och reglera akustiken såväl i slitsat som perforerat utförande och i kombination med akustikfilt och mineralull.

      Läs mer om  Gustavs Panelsystem >>'

      << Tillbalka